Scholen omzetten naar LED verlichting

We komen vaak bij scholen over de vloer om er een Moodpanelen plafond te installeren. Als we er toch zijn, dan bekijken we meteen de bestaande verlichting. We zijn al jaren actief in de verlichting en geven graag advies over de bestaande verlichting en mogelijkheden om het om te zetten naar LED verlichting.

 

Betaalbaar over naar LED verlichting

Zo hebben we al vaker een school op een zeer betaalbare manier omgezet naar LED verlichting. We demonteren de oude (vaak TL) verlichting en vervangen deze voor LED panelen. Deze panelen geven een veel beter en strakker licht en zijn onderhoudsvrij, in tegenstelling tot TL verlichting. Vooral de lichtkleur is belangrijk, hoe meer richting daglicht, hoe beter de concentratie en functioneren.

 

Ledpanelen

Vaak word een school aangeraden om de TL buizen te vervangen voor LED TL buizen, wij zijn echter van mening dat je beter geen nieuwe technieken (LED TL buis) op een oude techniek (TL bak) kunt toepassen. Kies dan meteen voor een betaalbare complete vervanging en krijg alle voordelen. (onderhoud, reiniging, lichtbeeld etc.)

Wilt u hier meer over weten of ons vrijblijvend langs laten komen voor advies? Bel ons of stuur ons een bericht en wij helpen u graag.